Het Poets boetiekske

Services:
Web Design
Web Development
Animated Videos & 3D Design

Klant

Het Poetsboetiekske / Het Strijkboetiekske is een huishoudhulp bedrijf dat naar perfectie streeft. Ze zorgen dat hun personeel goed opgeleid is waardoor de kwaliteit van de huishoudhulp subliem is. Ze noemen zichzelf soms wel eens "de elite van de huishoudhulp".

Probleem

De oude website was verouderd en paste niet meer bij het beeld van een elite huishoudhulp. Als mensen meer moeten betalen voor de service die je aanbiedt moet je ook betrouwbaar en professioneel overkomen. Daarnaast wou de klant een marketing campagne voeren op de regionale TV. Hiervoor had hij een aantal animatievideo's nodig die het proces van Het Poetsboetiekske en Het Strijkboetiekske perfect konden uitleggen.

Oplossing

Een moderne en gebruiksvriendelijke website met als doel meer klanten en personeel vinden, als je meer klanten krijgt heb je natuurlijk meer kwalitatief personeel nodig. Met een strategische lay-out van de website konden we de potentiële klanten en personeelsleden naar het juiste aanvraag formulier leiden. Deze strategie heeft gewerkt want in minder dan een maand zijn er +20 bezoekers die een nieuwe poetshulp hebben aangevraagd via de website. Daarnaast zijn er ook 4 toekomstige collega's die de weg naar het juiste formulier gevonden hebben. Zo zie je maar wat een waarde een strategisch opgebouwde website kan hebben voor een bedrijf! Om de website een moderne en "propere" look te geven hebben we een aantal 3D kamers ontworpen met de initialen van Het Poetsboetiekske.

More Works