Thys Business Support

Services:
Web Development
Web Design

Klant

Anneleen is een zelfstandige die bedrijven van klein tot groot helpt met zaken als administratie, copywriting, marketing en nog veel meer. Als je graag wilt weten wat ze allemaal doet raad ik aan om haar website eens te bezoeken ;)

Probleem

Ze werkt met bedrijven in een professionele setting. Dan kan Facebook of Instagram niet het enige uithangbord van uw bedrijf zijn. Daarom heeft Anneleen terecht gekozen om een professionele website te laten bouwen waardoor Thys Business Support een professionele look krijgt. Klanten willen eerst zoveel mogelijk info over u en uw bedrijf voordat ze met u in zee gaan. Daarom is het belangrijk om een online uithangbord te hebben in de vorm van een website.

Oplossing

Een professioneel ogende website waar al haar skills en gegevens strategisch gegroepeerd staan. Vanaf nu is het heel makkelijk om Anneleen te vinden en meer over haar en het bedrijf te weten te komen. Dat is goed, want nu weten de potentiële klanten met wie ze in zee gaan en hebben ze al meteen een goede indruk van Thys Business Support. We hebben ervoor gezorgd dat de bezoeker een pad volgt op de website, dit zonder dat de bezoeker het door heeft. Zo heeft de klant alle nodige informatie gezien voordat ze uiteindelijk aan het contactformulier komen, het uiteindelijke doel. Bekijk de website zeker zelf eens!

More Works